Praktijk voor Haptotherapie - Geerda Warnet-Meijer (Hapto Warnet)

Praktijk voor Haptotherapie - Geerda Warnet-Meijer (Hapto Warnet) is een Geestelijke gezondheidszorg gelegen aan Beethovenstraat 19 in Tubbergen.

Meer informatie over Praktijk voor Haptotherapie - Geerda Warnet-Meijer (Hapto Warnet) in Tubbergen

Hapto Warnet biedt haptotherapie aan om mensen te helpen hun eigen evenwicht te vinden en beter contact te maken met hun gevoel. Deze therapie is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar zichzelf en willen ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Haptotherapie kan ook worden toegepast bij kinderen en tijdens zwangerschapsbegeleiding. Er worden verschillende indicaties gegeven waarbij haptotherapie kan helpen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het bewust(er) worden door middel van pilates, ademhalingstechnieken en yoga. In het blog worden onderwerpen besproken, zoals het vermogen van haptotherapie om getraumatiseerde mensen weer te laten ervaren en de vraag of haptotherapie zweverig is. Voor advies of therapie kan er vrijblijvend contact worden opgenomen met Hapto Warnet.

Wil je weten wat Praktijk voor Haptotherapie - Geerda Warnet-Meijer (Hapto Warnet) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Haptotherapie - Geerda Warnet-Meijer (Hapto Warnet) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Haptotherapie - Geerda Warnet-Meijer (Hapto Warnet)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Haptotherapie - Geerda Warnet-Meijer (Hapto Warnet) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Praktijk voor Haptotherapie - Geerda Warnet-Meijer (Hapto Warnet) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Haptotherapie – Geerda Warnet-Meijer (Hapto Warnet)

Bezoekers bekeken ook