Praktijk voor Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie Smienk

Praktijk voor Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie Smienk is een Gemeenschappelijk gezondheidscentrum gelegen aan Burgemeester Smalstraat 1 in Tubbergen.

Meer informatie over Praktijk voor Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie Smienk in Tubbergen

Bij de Praktijk voor Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie Smienk kunt u terecht voor gepersonaliseerde zorg op basis van zowel oosterse als westerse geneeskunde. De praktijk biedt behandelingen die zijn afgestemd op uw doelen en hulpvraag. Fysiotherapeut Wouter Smienk is geregistreerd bij het Centraal Kwaliteitsregister en Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL. De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland, wat betekent dat uw behandeling mogelijk vergoed kan worden, afhankelijk van uw verzekering. Daarnaast is Wouter Smienk aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, waardoor behandelingen ook vergoed kunnen worden door uw aanvullende pakket bij uw zorgverzekeraar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw verzekeraar of met de praktijk. De praktijk is gevestigd in Tubbergen en heeft verschillende praktijkcodes.

Wil je weten wat Praktijk voor Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie Smienk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie Smienk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie Smienk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie Smienk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Praktijk voor Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie Smienk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Acupunctuur, Chinese Kruidengeneeskunde en Fysiotherapie Smienk

Bezoekers bekeken ook