Plegt-Vos Materieel

Plegt-Vos Materieel is een Bouwbedrijf gelegen aan Vasserdijk 73 in Langeveen.

Meer informatie over Plegt-Vos Materieel in Langeveen

Plegt-Vos is een bouwbedrijf dat zich wil inzetten voor de wereld om hen heen en echt iets wil betekenen voor mensen. Ze ontwikkelen, bouwen en verbeteren woningen en appartementen voor verschillende partijen in heel Nederland. Ze hebben een Slimme Huizenfabriek waar elke week elementen voor 30 complete woningen worden geproduceerd, wat zorgt voor een verlaging van de CO2-uitstoot. Deze fabriek is gerobotiseerd en zorgt ervoor dat duurzaamheid niet duurder is. Plegt-Vos is een landelijke bouwonderneming met vestigingen in Assen, Hengelo, Langeveen, Utrecht en Rotterdam en heeft ruim 530 werknemers. Ze combineren vakmanschap met kennis van mensen en slimme innovaties.

Wil je weten wat Plegt-Vos Materieel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plegt-Vos Materieel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plegt-Vos Materieel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plegt-Vos Materieel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Plegt-Vos Materieel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plegt-Vos Materieel

Bezoekers bekeken ook