PKN tubbergen

PKN tubbergen is een Protestantse kerk gelegen aan Hattinkstraat 2 in Tubbergen.

Meer informatie over PKN tubbergen in Tubbergen

De Protestantse Gemeente Tubbergen is een actieve en betrokken gemeente. Ze houden elke zondag een dienst om 10.00 uur, of om 10.30 uur als er een vroege dienst is in het Dorpshuis van Bruinehaar. Naast de zondagse diensten worden er ook veel andere activiteiten georganiseerd binnen de gemeente waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Als je geïnteresseerd bent in de Protestantse Gemeente Tubbergen, kun je meedoen aan een van de activiteiten, lid of vriend van de gemeente worden. Alle informatie over de kerk is te vinden op hun website en je kunt contact met hen opnemen via de contactgegevens die vermeld staan. De kerk staat open voor iedereen en biedt ruimte om jezelf te zijn en samen te groeien in verbondenheid en geloof. Er is ook een app beschikbaar voor IOS en Android waarmee je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en de agenda van de kerk.

Wil je weten wat PKN tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PKN tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PKN tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PKN tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar PKN tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PKN tubbergen

Bezoekers bekeken ook