Pizzeria Shoarma Shalom

Pizzeria Shoarma Shalom is een Pizzeria gelegen aan Molenstraat 3 in Tubbergen.

Meer informatie over Pizzeria Shoarma Shalom in Tubbergen

Shalom is al meer dan 18 jaar een bekend restaurant in Tubbergen en omgeving. Ze bieden dagelijks verse pizza's, pasta's, schotels, broodjes, salades en vleesgerechten aan. Je kunt ervoor kiezen om in het gezellige restaurant te eten of om je gerechten mee te nemen. Het personeel is gastvrij en je kunt er ook terecht voor een lekker drankje. Shalom biedt ook catering aan voor verschillende gelegenheden. Als je geen zin of tijd hebt om te koken, kun je eenvoudig online bij Shalom bestellen. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen of langsgaan bij het restaurant in Tubbergen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 15:00 tot 21:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 15:00 tot 22:00 uur en op zondag van 15:00 tot 21:00 uur. Op 25 en 31 december is Shalom gesloten. Fijne feestdagen!

Wil je weten wat Pizzeria Shoarma Shalom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Shoarma Shalom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Shoarma Shalom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Shoarma Shalom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Pizzeria Shoarma Shalom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Shoarma Shalom

Bezoekers bekeken ook