Pedicurepraktijk "de Veutkes"

Pedicurepraktijk "de Veutkes" is een Schoonheidssalon gelegen aan Vriezenveenseweg 120 in Geesteren.

Meer informatie over Pedicurepraktijk "de Veutkes" in Geesteren

Welkom op de website van Pedicurepraktijk de Veutkes, waar Saskia Peulken, een Medisch Pedicure in Geesteren, alle soorten voeten kan behandelen. Als diabeet- of reumapatiënt kom je mogelijk in aanmerking voor vergoeding via de zorgverzekering. Saskia behandelt likdoorns, eeltplekken, ingegroeide nagels en geeft advies over schoenen en huidverzorging. Je kunt een afspraak maken door te bellen, mailen of een bericht te sturen via Whatsapp of Messenger. Daarnaast kun je ook een cadeaubon kopen vanaf €10, waarmee je jezelf of een ander kunt verwennen. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 13:30 uur. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg 120 in Geesteren.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk "de Veutkes" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk "de Veutkes" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk "de Veutkes"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk "de Veutkes" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Pedicurepraktijk "de Veutkes" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk “de Veutkes”

Bezoekers bekeken ook