Paramedisch Centrum Albergen

Paramedisch Centrum Albergen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Geert Grootestraat 25 in Albergen.

Meer informatie over Paramedisch Centrum Albergen in Albergen

Ons paramedisch centrum in Albergen biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, echografie, shockwave therapie, dry needling en medische fitness. U heeft meestal geen verwijzing van een huisarts nodig om bij ons centrum een afspraak te maken en de kosten worden vaak vergoed door de zorgverzekeraar. Op onze website vindt u algemene informatie en nieuws over onze praktijk, evenals informatie over de verschillende therapieën en medewerkers. Voor vragen of het maken van afspraken kunt u telefonisch contact met ons opnemen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Daarnaast hebben we een team van professionals die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. We bieden ook valpreventie aan, wat vooral belangrijk is voor ouderen, en we hebben aandacht voor de problematiek van overgewicht bij Nederlandse kinderen. Tot slot maken we gebruik van Virtual Reality-technologie voor de behandeling van gewrichtsaandoeningen en benadrukken we het belang van het voorkomen en behandelen van hart- en vaatziekten.

Wil je weten wat Paramedisch Centrum Albergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paramedisch Centrum Albergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paramedisch Centrum Albergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paramedisch Centrum Albergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Paramedisch Centrum Albergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paramedisch Centrum Albergen

Bezoekers bekeken ook