Paddock Paradise: Lange Ransuil

Paddock Paradise: Lange Ransuil is een Paardenstal gelegen aan Hardenbergerweg 163 in Langeveen.

Meer informatie over Paddock Paradise: Lange Ransuil in Langeveen

De Lange Ransuil is een boerderij in Twente met een voedselbos van 5 hectare en een Paddock Paradijs. Ze bieden rondleidingen aan op 2 september 2023 en hebben een podcast genaamd AllesKan waarin ze dieper ingaan op verschillende aspecten van hun familiedomein. Sinds 2023 hebben ze ook een aparte track voor mannelijke paarden in hun Paddock Paradise. In 2024 organiseren ze weer een IJsheiligen Braderie, met streekproducten, rondleidingen, live muziek en lekker eten en drinken. Bij Paddock Paradise Twente kunnen paarden genieten van rust, ruimte en natuur, met 24/7 ruwvoer, een 1 km looptrack en de mogelijkheid om te pootje baden in een vijver. Ze hebben ook in de krant gestaan, met een artikel in de Tubantia geschreven door journalist Wim Goorhuis.

Wil je weten wat Paddock Paradise: Lange Ransuil verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paddock Paradise: Lange Ransuil of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paddock Paradise: Lange Ransuil? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paddock Paradise: Lange Ransuil het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Paddock Paradise: Lange Ransuil reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paddock Paradise: Lange Ransuil

Bezoekers bekeken ook