P & P Keuken En Interieurvormgeving

P & P Keuken En Interieurvormgeving is een Kookwinkel gelegen aan Breemhaarsweg 8b in Geesteren.

Meer informatie over P & P Keuken En Interieurvormgeving in Geesteren

P&P keuken en interieurvormgeving B.V. is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het maken van interieurontwerpen op maat. Ze bieden maatwerk keukens die volledig worden afgestemd op de wensen van de klant, evenals een totaalconcept voor interieurvormgeving. Ze bieden ook keukenrenovaties aan, waarbij de bestaande keuken wordt vernieuwd en aangepast aan de wensen van de klant. Het bedrijf is gevestigd in Geesteren en heeft een team van zes vakmensen die advies geven over interieurvormgeving. Ze nodigen klanten uit in hun showroom om de wensen en mogelijkheden te bespreken en kunnen ook professioneel advies geven. Ze bieden een all-in pakket aan waarbij ze alle producten op maat maken en samenwerken met verschillende interieurarchitecten en adviseurs. Ze kunnen ook stukadoors, schilders en installateurs inschakelen indien nodig. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon of het contactformulier op de website.

Wil je weten wat P & P Keuken En Interieurvormgeving verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van P & P Keuken En Interieurvormgeving of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij P & P Keuken En Interieurvormgeving? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je P & P Keuken En Interieurvormgeving het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar P & P Keuken En Interieurvormgeving reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. P & P Keuken En Interieurvormgeving

Bezoekers bekeken ook