OG Trainingskamp

OG Trainingskamp is een Sportschool gelegen aan Pastoor Bloemenstraat 1 in Tubbergen.

Meer informatie over OG Trainingskamp in Tubbergen

Fit met Ollie is een fitnesscentrum waar je samen met Ollie jouw doelen kunt realiseren. Of je nu fitter, sterker of slanker wilt worden, bij Fit met Ollie krijg je de persoonlijke aandacht en begeleiding die je nodig hebt. Ze bieden verschillende trainingsmogelijkheden, zoals personal training, duo training en groepstraining. Het sporten bij Fit met Ollie is leuk en motiverend, omdat ze geloven dat plezier in beweging de sleutel is tot succes. Je krijgt de juiste begeleiding om optimaal resultaat te behalen en ze zijn jouw stok achter de deur om gemotiveerd te blijven. Fit met Ollie biedt ook verschillende trainingsprogramma's aan, zoals body training, kids training, bokszak training en bedrijfstraining. De tarieven variëren afhankelijk van het type training dat je kiest. Je kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of social media om meer informatie te krijgen of een bericht achter te laten. Fit met Ollie is gevestigd in Tubbergen.

Wil je weten wat OG Trainingskamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OG Trainingskamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OG Trainingskamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OG Trainingskamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar OG Trainingskamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OG Trainingskamp

Bezoekers bekeken ook