OBM

OBM is een Winkel gelegen aan Uelserweg 65 in Tubbergen.

Meer informatie over OBM in Tubbergen

Er zijn verschillende activiteiten gepland in Overijssel. Zo vindt het Overijssels Kampioenschap MT plaats in Vroomshoop en is het Concert Concours in Enschede al volgeboekt voor 2023. Daarnaast is er een theorie-examen in Vriezenveen en een praktijkexamen in Zwartsluis gepland. Ook wordt er een Concertconcours georganiseerd in 2024. Verder is er het “Stichting Provinciaal Sociaal Cultureel Fonds Overijsselse Muziekverenigingen” dat ondersteuning biedt aan muziekverenigingen in Overijssel. Er is ook informatie beschikbaar over de Collectieve Overeenkomst BUMA. Ten slotte is er nog iets genaamd VDMU, waar meer informatie over te lezen is.

Wil je weten wat OBM verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OBM of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OBM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OBM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar OBM reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OBM

Bezoekers bekeken ook