NTKC - ’t Springendal, Ootmarsum

NTKC - ’t Springendal, Ootmarsum is een Kampeerterrein gelegen aan Hooidijk 74 in Hezingen.

Meer informatie over NTKC - ’t Springendal, Ootmarsum in Hezingen

In natuurreservaat Het Springendal, vlakbij het Twentse Ootmarsum, bevindt zich het kampeerterrein van de NTKC. Het terrein is gelegen op bosgrond en biedt kleine en grotere plekken voor tenten en caravans, omringd door bomen en struiken. In de omgeving kunnen fiets- en wandeltochten gemaakt worden, en voor cultuurliefhebbers is het kunstzinnige dorp Ootmarsum een leuke plek om te bezoeken. Oude architectuur en watermolens zijn hier te vinden. Voor kinderen is er een zwembad in Ootmarsum en op 400 meter afstand bevindt zich een bierstube/restaurant met een grote speeltuin. Het kampeerterrein ligt in de veiligheidsregio Twente en op dit moment is er een natuurbrandrisico Fase 1 van kracht. Vuurschalen en tentkachels zijn niet toegestaan, maar er is wel een kampvuurkuil aanwezig waar open vuur gebruikt kan worden. Bij natuurbrandrisico-fase 2 geldt er een stookverbod. Het terrein is geluidsarm en er zijn wandelroutes in de omgeving, zoals het Twentepad van 87 km op 1,5 km afstand van het terrein.

Wil je weten wat NTKC - ’t Springendal, Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NTKC - ’t Springendal, Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NTKC - ’t Springendal, Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NTKC - ’t Springendal, Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar NTKC - ’t Springendal, Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NTKC – ’t Springendal, Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook