Nijhuis Cafe-Restaurant kegelen en bowlen

Nijhuis Cafe-Restaurant kegelen en bowlen is een Bowlingbaan gelegen aan Uelserweg 145 in Mander.

Meer informatie over Nijhuis Cafe-Restaurant kegelen en bowlen in Mander

Restaurant en Kegelcentrum Nijhuis bevindt zich in het dorpje Mander, op 5 kilometer afstand van Tubbergen en Ootmarsum. Het restaurant is omringd door een prachtig natuurgebied waar gasten kunnen genieten van wandelingen langs watermolens en de bekende cirkels van "Jannink". In het gastvrije restaurant kunt u genieten van een kop koffie, verfrissing of een maaltijd. Het restaurant is toegankelijk voor mindervaliden en er is een pinautomaat aanwezig. Van 1 april tot 1 september is het restaurant dagelijks geopend van 12.00 tot 24.00 uur. Doordeweeks is het restaurant op afspraak geopend en in het weekend vanaf 12.00 uur. Voor feesten en partijen is het restaurant elke dag geopend, maar wel op afspraak.

Wil je weten wat Nijhuis Cafe-Restaurant kegelen en bowlen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijhuis Cafe-Restaurant kegelen en bowlen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijhuis Cafe-Restaurant kegelen en bowlen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijhuis Cafe-Restaurant kegelen en bowlen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Nijhuis Cafe-Restaurant kegelen en bowlen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijhuis Cafe-Restaurant kegelen en bowlen

Bezoekers bekeken ook