Next Level

Next Level is een Sportcomplex gelegen aan L. von Bönninghausenstraat 23 in Tubbergen.

Meer informatie over Next Level in Tubbergen

Next Level Sportlab biedt ondersteuning aan sporters die meer uit hun training willen halen. Ze genereren data, analyseren het en helpen bij het verbeteren van de aanpak. Ze richten zich op recreatieve en serieuze sporters, zowel binnen als buiten. Ze bieden ook ondersteuning aan geblesseerde sporters in revalidatietrajecten. Next Level biedt evaluaties en adviesdiensten op maat aan, om ervoor te zorgen dat cliënten hun fitnessdoelen behalen. Ze bieden ook VO2 max tests, waarbij gekeken wordt naar de mate van inspanning en omslagpunten. Daarnaast bieden ze trainingsbegeleiding aan individuele sporters en teams, waarvoor de kosten op aanvraag zijn.

Wil je weten wat Next Level verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Next Level of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Next Level? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Next Level het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Next Level reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Next Level

Bezoekers bekeken ook