Mooi zo Logeren

Mooi zo Logeren is een Bed & Breakfast gelegen aan Velinksweg 25 in Reutum.

Meer informatie over Mooi zo Logeren in Reutum

Bij Mooi Zo Logeren kun je helemaal tot rust komen en onbekommerd genieten in Twente. Ze bieden een volledig en sfeervol ingericht tuinhuis, een appartement en de mogelijkheid om bij de buren in het dorpje Reutum te verblijven. Het tuinhuis is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft een veranda waar je 's avonds de zon kunt zien ondergaan. Het unieke appartement is perfect voor twee personen en biedt de Twentse gastvrijheid. Bij de buren kun je genieten van mooie kunst in en om het huis. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met Dianne en Harry Wilmink.

Wil je weten wat Mooi zo Logeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooi zo Logeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooi zo Logeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooi zo Logeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Mooi zo Logeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooi zo Logeren

Bezoekers bekeken ook