Meubelmakerij G.T. Hilberink

Meubelmakerij G.T. Hilberink is een Winkel gelegen aan Vermolenweg 57a in Langeveen.

Meer informatie over Meubelmakerij G.T. Hilberink in Langeveen

Bij Uw Meubelidee kunt u uw eigen eiken meubels op maat laten maken. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1984 en is gespecialiseerd in het produceren van eiken meubels met de hand. Er wordt gebruik gemaakt van duurzaam Frans eikenhout en het meubel wordt van boomstam tot eindproduct gemaakt. Het resultaat is een uniek houten meubel dat aan huis wordt bezorgd en gemonteerd. Eikenhout gaat een leven lang mee en daarom biedt Uw Meubelidee ook een levenslange garantie op de constructie. Het eikenhout kan op verschillende manieren worden verwerkt, afhankelijk van uw wensen. Bijvoorbeeld met dosse gezaagd eiken voor een gevlamde tekening of met kwartiers gezaagd eiken voor een gestreepte tekening. De tafels worden voornamelijk gemaakt van rustiek eiken, wat zorgt voor een mooie uitstraling. Er zijn verschillende mogelijkheden qua afwerking en sortering van het rustiek eiken. Als u specifieke wensen heeft, kunt u contact opnemen met Uw Meubelidee.

Wil je weten wat Meubelmakerij G.T. Hilberink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelmakerij G.T. Hilberink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelmakerij G.T. Hilberink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelmakerij G.T. Hilberink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Meubelmakerij G.T. Hilberink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelmakerij G.T. Hilberink

Bezoekers bekeken ook