Mercerie

Mercerie is een Fourniturenzaak gelegen aan Zenderseweg 3 in Albergen.

Meer informatie over Mercerie in Albergen

We hebben besloten om naast Facebook ook een blog/website te starten waarop we jullie op de hoogte zullen houden van alles wat er bij onze winkel gebeurt. We zullen regelmatig berichten plaatsen over onze projecten, verschillende patronen, garens en nog veel meer. We hopen dat we jullie hiermee kunnen inspireren en nieuwe ideeën kunnen geven. Daarnaast zullen we ook regelmatig sites in de gaten houden waar we eventueel patronen van kunnen uitlichten. Op de blog/website kun je ook navigeren naar het archief, de verschillende categorieën en onze openingstijden en locatie. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn!

Wil je weten wat Mercerie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mercerie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mercerie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mercerie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Mercerie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mercerie

Bezoekers bekeken ook