MelaMooi huidverzorging & ontspanning

MelaMooi huidverzorging & ontspanning is een Schoonheidssalon gelegen aan Ossendijk 27 in Langeveen.

Meer informatie over MelaMooi huidverzorging & ontspanning in Langeveen

Bij MelaMooi, gevestigd aan de rand van Langeveen, kunt u terecht voor optimale huidverbetering en totale ontspanning. Melanie, het gezicht van MelaMooi, benadrukt het belang van goed voor jezelf zorgen, zodat je ook anderen kunt blijven liefhebben en aandacht geven. Bij MelaMooi luisteren ze goed naar uw wensen en bieden ze persoonlijke behandelingen aan, omdat iedereen uniek is. Gun uzelf een moment van ontspanning en kom tot rust bij MelaMooi, alleen of samen met een vriend/vriendin. Afspraken kunnen telefonisch, per mail of online gemaakt worden op maandag, woensdag en vanaf oktober ook op vrijdag. Kom langs om kennis te maken en wie weet tot snel in Langeveen.

Wil je weten wat MelaMooi huidverzorging & ontspanning verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MelaMooi huidverzorging & ontspanning of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MelaMooi huidverzorging & ontspanning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MelaMooi huidverzorging & ontspanning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar MelaMooi huidverzorging & ontspanning reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MelaMooi huidverzorging & ontspanning

Bezoekers bekeken ook