Meedoen in Tubbergen

Meedoen in Tubbergen is een Winkel gelegen aan Pastoor Bloemenstraat 5 in Tubbergen.

Meer informatie over Meedoen in Tubbergen in Tubbergen

Meedoen in Tubbergen is een initiatief dat ervoor zorgt dat kinderen en jongeren in Tubbergen de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan leuke activiteiten zoals sporten, schoolreisjes en muzieklessen. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën waaruit je kunt kiezen, namelijk 0-3 jaar, 4-12 jaar, 13-17 jaar en 18 jaar en ouder. Als je jonger bent dan 18 jaar en niet zoveel geld hebt, dan kun je ook gebruik maken van Meedoen in Tubbergen. Als je geïnteresseerd bent om vrijwilliger te worden, kun je elke dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur langskomen in de Bibliotheek Tubbergen. Om gebruik te maken van Meedoen in Tubbergen, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie en vervolgens het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar vind je meer informatie over hoe je een aanvraag kunt doen. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Meedoen in Tubbergen.

Wil je weten wat Meedoen in Tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meedoen in Tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meedoen in Tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meedoen in Tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Meedoen in Tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meedoen in Tubbergen

Bezoekers bekeken ook