MarCant Tubbergen

MarCant Tubbergen is een Hotel gelegen aan Uelserweg 36 in Tubbergen.

Meer informatie over MarCant Tubbergen in Tubbergen

Beleef een authentiek en eigentijds verblijf in Hotel MarCant, gelegen in het rustige dorp Tubbergen. Het hotel heeft zes gerenoveerde kamers met comfortabele bedden en moderne faciliteiten. De bar heeft een intieme sfeer met een modern accent en serveert heerlijke drankjes. Daarnaast biedt MarCant ook lekker eten voor een betaalbare prijs, zowel in het hotel als bezorgd aan huis. Klanten zijn zeer tevreden over de snackbar, het feestcafé en de vriendelijke gastheren. Het hotel ligt in een prachtige omgeving met veel wandel- en fietsroutes. De openingstijden van MarCant zijn verschillend per dag, maar het hotel is elke dag geopend.

Wil je weten wat MarCant Tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MarCant Tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MarCant Tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MarCant Tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar MarCant Tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MarCant Tubbergen

Bezoekers bekeken ook