Mae's Beautybar

Mae's Beautybar is een Nagelstudio gelegen aan Dannenkampsweg 13 in Harbrinkhoek.

Meer informatie over Mae's Beautybar in Harbrinkhoek

Maes Beauty Bar biedt verschillende behandelingen aan, zoals Biab Treatment, Polyacryl, Gellak en Nailart, Pedicure en Gellak, Wenkbrauwen, Wimpers en Harsen. Ze zijn geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op de website is een prijslijst te vinden met alle behandelingen. Je kunt contact opnemen door een berichtje te sturen of een afspraak te maken. Het adres van Maes Beauty Bar is Dannenkampsweg 13, 7615 NK Harbrinkhoek. Hun e-mailadres is info@maesbeautybar.nl en het KVK-nummer is 80967035.

Wil je weten wat Mae's Beautybar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mae's Beautybar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mae's Beautybar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mae's Beautybar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Mae's Beautybar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mae’s Beautybar

Bezoekers bekeken ook