Loohuis Antiek & Klokken

Loohuis Antiek & Klokken is een Antiekwinkel gelegen aan Denekamperweg 30 in Geesteren.

Meer informatie over Loohuis Antiek & Klokken in Geesteren

Bij Loohuis Antiek & Klokken vind je een ruim aanbod aan antieke klokken, oude kasten, brocante, landelijke meubels, antiek meubilair, industriële woonaccessoires, retro artikelen en vintage voor de laagste prijs. In de gezellige en knusse antiekwinkel kun je persoonlijke aandacht verwachten. Ze hebben het grootste aanbod antieke klokken in de regio, met meer dan 250 klokken om uit te kiezen. De eigenaar en klokkenmaker Marcel is een vakman die elk type antieke klok kan repareren en restaureren. Je kunt ook jouw eigen antieke goederen laten taxeren. Ze geloven in een mix van oud en nieuw en bieden tips om dit makkelijk te kunnen doen in hun blogs. In de webwinkel vind je een deel van hun tweedehands aanbod, maar het volledige aanbod is te bewonderen in de antiekwinkel in Geesteren. Voor vragen of meer informatie kun je bellen of mailen. Let op dat taxatie van jouw eigen klok of antiek kosten met zich meebrengt. Ze geven garantie op bepaalde klokken en streven ernaar om hun klanten zo goed mogelijk te helpen. De openingstijden zijn beperkt en de locatie is in Geesteren, Overijssel. Ze hebben een goede beoordeling van 4.4 sterren op Google.

Wil je weten wat Loohuis Antiek & Klokken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loohuis Antiek & Klokken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loohuis Antiek & Klokken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loohuis Antiek & Klokken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Loohuis Antiek & Klokken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loohuis Antiek & Klokken

Bezoekers bekeken ook