Leonievoshaar

Leonievoshaar is een Schoonheidssalon gelegen aan Voshaarsweg 5 in Harbrinkhoek.

Meer informatie over Leonievoshaar in Harbrinkhoek

Leonie is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met veel ervaring. In haar schoonheidssalon biedt ze verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen, en harsen van gezicht en lichaam. Ze werkt alleen met hoogwaardige producten van merken zoals Nouvital huidverzorging, JvG Make-up en Nded voor handverzorging. Daarnaast organiseert Leonie ook workshops voor een gezellig dagje uit met vriendinnen of als bedrijfsuitje. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06 15 44 89 05.

Wil je weten wat Leonievoshaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leonievoshaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leonievoshaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leonievoshaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Leonievoshaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leonievoshaar

Bezoekers bekeken ook