LEDshop Twente

LEDshop Twente is een Elektronicawinkel gelegen aan Kerkstraat 22 in Reutum.

Meer informatie over LEDshop Twente in Reutum

LED-verlichting is een zeer energiezuinige keuze, aangezien het tot 90% minder energie verbruikt dan halogeen- of gloeilampen en 40% minder dan een spaarlamp. Daarnaast gaat een LED-lamp veel langer mee, gemiddeld 35000 branduren in vergelijking met slechts 3500 branduren voor een halogeenlamp. Dit betekent dat LED-lampen tot wel 10 keer langer meegaan. Het gebruik van LED-verlichting kan ook leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening, aangezien verlichting tot wel 20% van uw energiekosten bepaalt. Bij Ledshoptwente kunt u terecht voor een breed assortiment aan LED-lampen, waardoor u vrijwel altijd een vervangende lamp kunt vinden voor uw huidige verlichting. Daarnaast hoeft u zich met LED-verlichting geen zorgen te maken over regelmatige vervanging van lichtbronnen. Neem een kijkje in het assortiment van Ledshoptwente voor de nieuwste producten en aanbiedingen.

Wil je weten wat LEDshop Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LEDshop Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LEDshop Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LEDshop Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar LEDshop Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LEDshop Twente

Bezoekers bekeken ook