Lammerink Constructiewerken

Lammerink Constructiewerken is een Metaalbewerking gelegen aan Lutkeberg 51 in Geesteren.

Meer informatie over Lammerink Constructiewerken in Geesteren

Lammerink Constructiewerken is een allround metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van staalconstructies, trappen, balustrades en andere producten voor zowel de utiliteit- en woningbouw als de industrie en particulieren. Ze leveren maatwerk in staal, rvs en aluminium en denken mee op het gebied van ontwerp, doorlooptijd, afwerking en aflevering. Daarnaast kunnen ze ook stijlelementen voor het interieur verzorgen, zoals stalen deuren en meubels. Het bedrijf is opgericht in 2004 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een erkend leerbedrijf dat toekomstige vakmensen opleidt. Ze streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn zelfvoorzienend in stroom dankzij zonne-energie. Lammerink Constructiewerken staat bekend om hun betrokkenheid, flexibiliteit en vakkundigheid.

Wil je weten wat Lammerink Constructiewerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lammerink Constructiewerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lammerink Constructiewerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lammerink Constructiewerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Lammerink Constructiewerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lammerink Constructiewerken

Bezoekers bekeken ook