Kruse Infra en Sloopwerken BV

Kruse Infra en Sloopwerken BV is een Sloopaannemer gelegen aan Huyerenseweg 33 in Geesteren.

Meer informatie over Kruse Infra en Sloopwerken BV in Geesteren

In het plan Woonwaterrijk zijn diverse voorzieningen opgenomen, zoals een passanteneiland en een supermarkt. Jachtmakelaardij Nautisch Kwartier Stavoren zal zich hier ook vestigen. Er zullen ongeveer 50 woningen gebouwd worden voor permanente en/of recreatieve bewoning, met prijzen vanaf € 175.000,00 inclusief ondergrond. Het is ook mogelijk om alleen de kavels te kopen en zelf een huis te bouwen. Meer informatie is te vinden op de website www.woonwaterrijk.com. Daarnaast worden er projecten uitgevoerd in Heerde, Ootmarsum en Veendam. Kruse Groep is een bouwbedrijf dat zich inzet voor totaaloplossingen en een prettige samenwerking met de opdrachtgever. Ze streven naar een no-nonsense benadering en het beste resultaat. Het contactadres van Kruse Groep is Huyerenseweg 33, 7678 SC Geesteren en ze zijn telefonisch te bereiken op 0546 631 153.

Wil je weten wat Kruse Infra en Sloopwerken BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kruse Infra en Sloopwerken BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kruse Infra en Sloopwerken BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kruse Infra en Sloopwerken BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Kruse Infra en Sloopwerken BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kruse Infra en Sloopwerken BV

Bezoekers bekeken ook