Kroezen Infra

Kroezen Infra is een Aannemer gelegen aan De Haar, Newtonstraat 8 in Tubbergen.

Meer informatie over Kroezen Infra in Tubbergen

Kroezen Infra is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zowel ondergrondse als bovengrondse infrastructuur. Veiligheid en kwaliteit staan bij hen voorop en ze streven ernaar om de opdrachtgever tevreden te stellen. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verkeersregelinstallaties, het plaatsen en aansluiten van openbare verlichting, het aanleggen van ondergrondse infrastructuren voor glasvezel en het uitvoeren van diverse grond- en straatwerkzaamheden. Ze werken efficiënt, snel en probleemoplossend, met oog voor kwaliteit en kwantiteit. Kroezen Infra is actief in Noord, Oost en Midden-Nederland en biedt ook mogelijkheden voor stages en opleidingstrajecten. Voor meer informatie, neem contact op met Kroezen Infra.

Wil je weten wat Kroezen Infra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kroezen Infra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kroezen Infra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kroezen Infra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Kroezen Infra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kroezen Infra

Bezoekers bekeken ook