KOSMO | De Huve (kinderdagopvang en peuteropvang)

KOSMO | De Huve (kinderdagopvang en peuteropvang) is een Kinderopvang gelegen aan Prins Bernhardstraat 11b in Tubbergen.

Meer informatie over KOSMO | De Huve (kinderdagopvang en peuteropvang) in Tubbergen

Bij KOSMO De Huve in Tubbergen zijn kinderen van 0-4 jaar welkom voor dag- en peuteropvang, en ook bieden ze buitenschoolse opvang aan. De opvang is kleinschalig en liefdevol, inclusief verse voeding en luiers. Kinderen krijgen de kans om op te groeien met dieren en kunnen spelen en ontwikkelen in een grote ontdektuin. Daarnaast is er voor- en vroegschoolse educatie voor peuters en kan er gekozen worden uit verschillende opvangmogelijkheden. Per 1-12-2023 zal deze vestiging echter sluiten en wordt er verwezen naar locatie De Wiekslag. De Huve biedt ook dagopvang aan, waar kinderen in een knusse en veilige omgeving worden opgevangen en de mogelijkheid hebben om te spelen en zich te ontwikkelen onder begeleiding van professionele medewerkers. Daarnaast is er peuteropvang met thematische inrichting en VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) voor kinderen die extra stimulans nodig hebben. De groepsruimtes zijn ruim opgezet en er is voldoende ruimte binnen en buiten voor de kinderen om zich te ontwikkelen. Ook is er buitenschoolse opvang waar het activiteitenaanbod wordt aangepast op de leeftijd en interesse van de kinderen. Verder is er een belevenistuin en buitenspeelterrein waar kinderen kunnen spelen en ontdekken.

Wil je weten wat KOSMO | De Huve (kinderdagopvang en peuteropvang) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KOSMO | De Huve (kinderdagopvang en peuteropvang) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KOSMO | De Huve (kinderdagopvang en peuteropvang)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KOSMO | De Huve (kinderdagopvang en peuteropvang) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar KOSMO | De Huve (kinderdagopvang en peuteropvang) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KOSMO | De Huve (kinderdagopvang en peuteropvang)

Bezoekers bekeken ook