Korenmolen De Vier Winden

Korenmolen De Vier Winden is een Museum gelegen aan De Molenhof in Reutum.

Meer informatie over Korenmolen De Vier Winden in Reutum

De Weerselose Molen, gelegen in Reutum, is een prachtige molen die jaarlijks zo'n 2500 bezoekers trekt. De molen is geopend van 1 april tot 1 oktober, iedere zaterdag van 13:30 tot 16:30 uur. De entree bedraagt €1,- voor personen vanaf 16 jaar, kinderen tot 16 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding. Voor een rondleiding op afspraak kan er contact worden opgenomen met de receptie van camping de Molenhof. Groepen kunnen contact opnemen met Henk van der Aa voor rondleidingen, waarbij de kosten €2,- per persoon bedragen met een minimum van €25,-. De Weerselose Molen wordt ondersteund door Stichting de Vier Winden en is aangedreven door Timon.

Wil je weten wat Korenmolen De Vier Winden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korenmolen De Vier Winden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korenmolen De Vier Winden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korenmolen De Vier Winden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Korenmolen De Vier Winden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korenmolen De Vier Winden

Bezoekers bekeken ook