Koopmans Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie

Koopmans Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie is een Groothandelsbakkerij gelegen aan Grotestraat 61 in Tubbergen.

Meer informatie over Koopmans Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie in Tubbergen

Bakkerij Koopmans biedt een breed assortiment aan heerlijke producten. Zo hebben ze onder andere speltbrood, gevuld met zaden, dat je kunt bestellen. Daarnaast maken hun banketbakkers seizoensgebonden banket, maar ze hebben ook altijd een vast assortiment van topkwaliteit. Een van de klassiekers is de hazelnoot schuimtaart, met een taai meringue en zachte vulling. Bij Bakkerij Koopmans kun je ook een bonbonworkshop volgen en genieten van een vers kopje koffie met gebak in hun koffiecorner in Almelo. Verder hebben ze hun eigen chocolaterie waar ze werken met de beste cacao-soorten en grondstoffen om verrassende en smaakvolle creaties te maken.

Wil je weten wat Koopmans Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koopmans Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koopmans Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koopmans Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Koopmans Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koopmans Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie

Bezoekers bekeken ook