Knapzeg

Knapzeg is een Schoonheidssalon gelegen aan Kemerinkstraat 6 in Harbrinkhoek.

Meer informatie over Knapzeg in Harbrinkhoek

Facials zijn als yoga voor de huid. Veel vrouwen gebruiken niet de juiste producten voor hun huidtype, dus ik begin elke behandeling met een uitgebreide huidanalyse. Extenso is een natuurlijk en verantwoord merk dat zich richt op huidverzorging en huidverbetering. Het is 100% vegan en bevat geen parabenen, minerale oliën, geur- en kleurstoffen en is dierproefvrij. Ik ben Melanie Bisschop, een HRM'er en schoonheidsspecialiste. In mijn salon aan huis bied ik verzorgde arrangementen en losse behandelingen aan, zodat jij je mooi, verzorgd en ontspannen voelt. Kies voor jezelf en kom snel langs in mijn stoel!

Wil je weten wat Knapzeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knapzeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knapzeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knapzeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Knapzeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knapzeg

Bezoekers bekeken ook