Kinderopvang De Kikkerpoel

Kinderopvang De Kikkerpoel is een Kinderopvang gelegen aan Routebeschrijving, Slagenweg 6 in Harbrinkhoek.

Meer informatie over Kinderopvang De Kikkerpoel in Harbrinkhoek

Kinderopvang De Kikkerpoel is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze hebben als doelstelling om ruimte, natuur en dier te bieden voor ieder kind, zodat ze plezier kunnen hebben. De accommodatie bevindt zich in het buitengebied van Harbrinkhoek. Ze hebben ook openingstijden waar ouders hun kinderen kunnen brengen en ophalen. Ouders worden betrokken bij de Kikkerpoel en er wordt gezorgd voor verantwoorde voeding gedurende de hele dag. Er zijn ook opvangkosten die per uur worden berekend. Het beleid en de kwaliteit van de kinderopvang worden ook besproken. Kortom, Kinderopvang De Kikkerpoel biedt een kleinschalige en natuurlijke omgeving waar kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen genieten van hun tijd.

Wil je weten wat Kinderopvang De Kikkerpoel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Kikkerpoel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Kikkerpoel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Kikkerpoel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Kinderopvang De Kikkerpoel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang De Kikkerpoel

Bezoekers bekeken ook