Kinderopvang De Boerderij

Kinderopvang De Boerderij is een Kinderopvang gelegen aan Bragersweg 9 in Geesteren.

Meer informatie over Kinderopvang De Boerderij in Geesteren

Kinderopvang De Boerderij is een kleinschalige, duurzame kinderopvang op een boerderij in Geesteren. Het biedt kinderen de mogelijkheid om in de natuur te spelen, met dieren te knuffelen en veel te bewegen. De kinderopvang is gestart in 2002 en heeft nu meerdere groepen voor verschillende leeftijden. De kinderen kunnen zich vrij bewegen in een afgeschermde omgeving. Ze kunnen ook helpen bij de verzorging van kleine dieren en koeien. De kinderopvang werkt met het VVE programma Uk & Puk, waarbij kinderen spelenderwijs worden gestimuleerd in hun ontwikkeling. Daarnaast biedt de opvang ook buitenschoolse opvang aan.

Wil je weten wat Kinderopvang De Boerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Boerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Boerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Boerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Kinderopvang De Boerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang De Boerderij

Bezoekers bekeken ook