Kinderopvang Bambino Langeveen

Kinderopvang Bambino Langeveen is een Kinderopvang gelegen aan Kerklaan 2 in Langeveen.

Meer informatie over Kinderopvang Bambino Langeveen in Langeveen

Tijdens de zomervakantie heeft Kinderopvang Bambino op hun BSO-locaties het thema "reis om de wereld". De groepen zijn gezellig versierd en de activiteiten zijn afgestemd op het thema. Elke week bezoeken ze een ander land. Bambino is de hele zomervakantie geopend voor kinderen van 0 tot 4 jaar en voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Ze wensen alle ouders en kinderen een fijne zomervakantieperiode toe. In de kinderopvang is het huidige thema "Oef wat warm!" en de activiteiten staan in het teken hiervan. Kinderopvang Bambino geeft elk kind de aandacht en zorg die het nodig heeft in een veilige omgeving. Ze verzorgen al sinds 1990 vertrouwde en professionele kinderopvang. Ouders hebben positieve ervaringen met de opvang. Om je kind aan te melden voor peuter- en/of kinderopvang, kun je naar hun online aanmeldingsformulieren gaan.

Wil je weten wat Kinderopvang Bambino Langeveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Bambino Langeveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Bambino Langeveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Bambino Langeveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Kinderopvang Bambino Langeveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Bambino Langeveen

Bezoekers bekeken ook