KinderKroon

KinderKroon is een Naschoolse opvang gelegen aan Oldenzaalseweg 88 in Fleringen.

Meer informatie over KinderKroon in Fleringen

Bij de KinderKroon begrijpen we dat perfect geregelde kinderopvang een basisvoorwaarde is voor jou en je gezin. We hebben een heldere visie op kinderopvang, waarbij we zoveel mogelijk het thuisritme van de kinderen volgen. Met onze persoonlijke aanpak en flexibiliteit in afname, zorgen we dat je met een gerust hart naar je werk kunt gaan. De kinderopvang is voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar en we bieden verschillende opvangvormen aan, zoals peuteropvang en buitenschoolse opvang. Bij de peuteropvang stimuleren we kinderen in hun ontwikkeling en bereiden we ze voor op de basisschool. Bij de buitenschoolse opvang is er tijdens vakantieweken en vrije dagen van school opvang mogelijk, waarbij we creatieve en sportieve activiteiten aanbieden en kinderen zelf kunnen kiezen hoe ze hun vrije tijd invullen. Daarnaast delen we ook grappige uitspraken en gebeurtenissen van de kinderen, zoals tijdens tochtjes met de bakfiets en gesprekjes over wat ze later willen worden. Op social media delen we meer informatie over onze opvangvormen en locaties.

Wil je weten wat KinderKroon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KinderKroon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KinderKroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KinderKroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar KinderKroon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KinderKroon

Bezoekers bekeken ook