Kindercentrum Geesteren

Kindercentrum Geesteren is een Fysiotherapeut gelegen aan Zurinkstraat 4 in Geesteren.

Meer informatie over Kindercentrum Geesteren in Geesteren

Kindercentrum Geesteren biedt extra hulp aan kinderen die zich op verschillende vlakken ontwikkelen, zoals emotioneel, communicatief, cognitief en motorisch. Ze werken samen met kinderfysiotherapeuten, kinderergotherapeuten, kind- en jeugdpsychologen en psychomotorische therapeuten om de hulpvraag vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Hierdoor kunnen ze het behandelbeleid beter op elkaar afstemmen en het kind zo optimaal mogelijk laten functioneren in het dagelijks leven. Het Kindercentrum Geesteren is er voor kinderen van 0-18 jaar en biedt ondersteuning aan ouders en andere betrokkenen. De hoofdlocatie is gevestigd aan de Zurinkstraat in Geesteren. Voor meer informatie over de werkwijze en vergoeding per discipline kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat Kindercentrum Geesteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindercentrum Geesteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Geesteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Geesteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Kindercentrum Geesteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindercentrum Geesteren

Bezoekers bekeken ook