Keurslager Hulshof

Keurslager Hulshof is een Slagerij gelegen aan Grotestraat 21 in Tubbergen.

Meer informatie over Keurslager Hulshof in Tubbergen

Keurslager Hulshof uit Tubbergen is een slagerij waar klantgerichtheid en gemoedelijkheid nog heel gewoon zijn. Ze hebben een uitgebreide worstmakerij en selecteren hun eigen rundvlees, wat zorgt voor verse en vertrouwde kwaliteit. Daarnaast bieden ze steeds meer glutenvrije producten aan en kun je in de winkel zien welke allergenen in welke producten zitten. Ook kun je bij Keurslager Hulshof cadeaukaarten kopen en verzilveren, waarbij je zelf de waarde kunt bepalen. Verder hebben ze een speciale boeuf Halloween en een recept van de week, zoals rookworst met pompoenpuree. De openingstijden van de slagerij zijn niet vermeld.

Wil je weten wat Keurslager Hulshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslager Hulshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslager Hulshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslager Hulshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Keurslager Hulshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslager Hulshof

Bezoekers bekeken ook