Kempers Kachels en Installatietechniek

Kempers Kachels en Installatietechniek is een Loodgieter gelegen aan Edisonstraat 3 in Tubbergen.

Meer informatie over Kempers Kachels en Installatietechniek in Tubbergen

Kempers Kachels en Installatietechniek (voorheen Lammerink Kachels) heet u van harte welkom in hun showroom in Tubbergen. U kunt hier verschillende soorten houtkachels, gaskachels, pelletkachels en op hout gestookte CV installaties bekijken. De showroom is gevestigd in het pand van Woertman Natuursteen BV aan de Nobelstraat 2 en is elke dag geopend van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. U kunt ook een afspraak maken met Dhr. Kempers, zelfs na werktijd, om alles rustig te bespreken en wachttijd te voorkomen. Bij het bestellen van een kachel komt Kempers Kachels en Installatietechniek altijd vrijblijvend bij u op locatie om de situatie te bekijken en misverstanden te voorkomen. Voor advies op maat kunt u het beste een afspraak maken en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via social media.

Wil je weten wat Kempers Kachels en Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kempers Kachels en Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kempers Kachels en Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kempers Kachels en Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Kempers Kachels en Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kempers Kachels en Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook