Kapsalon Huub

Kapsalon Huub is een Kapper gelegen aan Reutummerweg 15 in Tubbergen.

Meer informatie over Kapsalon Huub in Tubbergen

Bij Kapper Huub Tubbergen kun je terecht voor allerlei knip- en kleurbehandelingen, extensions, opsteken en make-up. De medewerkers zetten zich met enthousiasme in om de bezoekers een goede service te bieden. Ook heeft de salon een herensalon genaamd Barb(i)er Huub, waar ambacht, creativiteit en gezelligheid centraal staan. Daarnaast biedt Huub's Color kleurspecialisten die de perfecte kleuring voor jou kunnen kiezen. In de Hairstudio kun je terecht voor haarverzorging, haarextensions, steilbehandelingen, kinderknippen en cadeaubonnen. Tot slot kun je jezelf verwennen met een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage in de Beauty afdeling. Let op: op Rosenmontag is de salon gesloten.

Wil je weten wat Kapsalon Huub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Huub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Huub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Huub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Kapsalon Huub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Huub

Bezoekers bekeken ook