Kampkuiper / G H J

Kampkuiper / G H J is een Restaurant gelegen aan Almeloseweg 115 in Harbrinkhoek.

Meer informatie over Kampkuiper / G H J in Harbrinkhoek

Kampkuiper is een veelzijdige en unieke locatie aan de Almeloseweg in Harbrinkhoek. Ze bieden een uitgebreide menukaart en een mooie wijnselectie, waardoor fijnproevers kunnen genieten. Daarnaast kunnen ze ook onvergetelijke feesten en intieme bruiloften organiseren. Kampkuiper is ook een ideale trouwlocatie in Twente met exclusieve diners voor het hele gezin. Ze regelen ook professionele arrangementen voor feesten, van hapjes en drankjes tot chique banketten, op elke gewenste locatie. De locatie is gebouwd in Saksische stijl en heeft een landelijke uitstraling met een open keuken, ontvangstruimtes, een feestzaal en een prachtige serre met terras. Er is ook voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Volg Kampkuiper op Instagram voor gezelligheid en nostalgie.

Wil je weten wat Kampkuiper / G H J verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kampkuiper / G H J of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kampkuiper / G H J? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kampkuiper / G H J het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Kampkuiper / G H J reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kampkuiper / G H J

Bezoekers bekeken ook