Kamphuis Oliebollen Evenementen

Kamphuis Oliebollen Evenementen is een Restaurant gelegen aan Brummelhuisstraat 7 in Geesteren.

Meer informatie over Kamphuis Oliebollen Evenementen in Geesteren

Bij Kamphuis Oliebollen Evenementen v.o.f. kunt u terecht voor heerlijke oliebollen, appelbeignets en wafels. Ze zijn gespecialiseerd in het bakken van deze lekkernijen en kunnen uw evenement voorzien van friet en snacks met hun snackwagen. Deze snackwagen kan op locatie of bij u thuis komen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om een snackwagen zonder personeel te huren, inclusief verschillende apparatuur naar keuze. Of u nu een evenement, verjaardag, jaarmarkt, braderie, kerstmarkt of iets dergelijks heeft, Kamphuis Oliebollen zorgt ervoor dat uw gasten, bezoekers, klanten en werknemers kunnen genieten van heerlijk eten.

Wil je weten wat Kamphuis Oliebollen Evenementen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kamphuis Oliebollen Evenementen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kamphuis Oliebollen Evenementen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kamphuis Oliebollen Evenementen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Kamphuis Oliebollen Evenementen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kamphuis Oliebollen Evenementen

Bezoekers bekeken ook