Huisartsenpraktijk Geesteren

Huisartsenpraktijk Geesteren is een Huisarts gelegen aan in Geesteren.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Geesteren in Geesteren

Welkom bij huisartsenpraktijk Geesteren. In deze praktijk werken verschillende artsen, waaronder Dr. Bolk, Dr. Hesselink, Dr. Visscher, Dr. Timmers en Dr. Reijrink. Op de website van de praktijk kunt u alle informatie vinden over de praktijk, zoals wat ze doen, wie ze zijn, de openingstijden, praktijkregels en aanvraagformulieren. U kunt ook het inschrijfformulier vinden als u zich wilt inschrijven als nieuwe patiënt. Voor spoed kunt u bellen naar het telefoonnummer 0546-632161, en in geval van levensbedreigende situaties belt u 112. Daarnaast kunt u ook medische informatie vinden op de website www.thuisarts.nl en kunt u de praktijk volgen op Facebook voor actuele informatie. Het advies is om binnen 1 minuut te bepalen of u naar de dokter moet voordat u belt, en de praktijk geeft u direct advies. Verder vindt u op de website contactgegevens en informatie over gezondheid en ziekte, evenals informatie over reizigersadvisering. U kunt ook online een afspraak maken via gezondheid.net.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Geesteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Geesteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Geesteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Geesteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Geesteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Geesteren

Bezoekers bekeken ook