Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith

Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith is een Huisarts gelegen aan Hoofdstraat 51 in Albergen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith in Albergen

De huisartsenpraktijk Douwes Dekker / Feith heeft vaste openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Op dinsdag is de praktijk alleen geopend in de ochtend. Daarnaast is er nieuws over de huisarts in opleiding, Pelle Kloos, die zijn laatste jaar van de huisartsopleiding is gestart. Hij heeft zijn eigen spreekuren, maar wordt wel begeleid door de huisarts. Als patiënt kun je een afspraak maken met de huisarts in opleiding, tenzij je liever een afspraak wilt met je eigen huisarts. Verder zijn de adresgegevens van de praktijk vermeld, evenals de contactinformatie en de mogelijkheid om via een contactformulier niet dringende zaken te bespreken. Daarnaast worden er patiëntenfolders en gezondheidsinformatie aangeboden, evenals informatie over reizigersadvisering en zelftests.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Douwes Dekker/Feith

Bezoekers bekeken ook