Huisartsenpraktijk De Mosbeek

Huisartsenpraktijk De Mosbeek is een Huisarts gelegen aan Schildhuisstraat 11 in Tubbergen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Mosbeek in Tubbergen

Bij Huisartsenpraktijk De Mosbeek kunt u terecht tijdens de openingstijden van 8.00 uur tot 17.00 uur, met uitzondering van de dinsdagmiddag wanneer de praktijk om 12.00 uur sluit. Voor spoedeisende klachten kunt u contact opnemen met Huisartsenpraktijk De Eendracht. De praktijk is bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur, behalve op dinsdagmiddag. Bij de praktijk kunt u een afspraak maken voor het spreekuur, waarbij u per afspraak één klacht kunt bespreken. Indien u meerdere klachten heeft, kunt u dit aangeven zodat er meer tijd kan worden ingepland. Als u niet naar de praktijk kunt komen vanwege uw gezondheid, kunt u een huisbezoek aanvragen. De assistentes hebben een medische opleiding gevolgd en kunnen u helpen met praktische vragen en adviezen. Er zijn ook praktijkverpleegkundigen aanwezig die gespecialiseerd zijn in somatiek/ouderenzorg en GGZ Jeugd. Naast het reguliere spreekuur worden er ook themaspreekuren aangeboden, zoals voor chronische longziekten, hart- en vaatziekten, diabetes, anticonceptie, stoppen met roken, wrattenspreekuur, allergie en klein chirurgische ingrepen. Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de Centrale Huisartsenpost Almelo voor dringende gevallen. Herhaalrecepten kunnen telefonisch, aan de balie of via de email worden aangevraag.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Mosbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Mosbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Mosbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Mosbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Mosbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Mosbeek

Bezoekers bekeken ook