Huisartsenpraktijk De Eendracht Tubbergen

Huisartsenpraktijk De Eendracht Tubbergen is een Huisarts gelegen aan De Eendracht 2c in Tubbergen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Eendracht Tubbergen in Tubbergen

Per augustus is Huisartsenpraktijk De Eendracht gesloten voor nieuwe inschrijvingen, omdat de praktijk is gegroeid en de artsen de zorg willen blijven bieden zoals dat nu gedaan wordt. Als er gezinsuitbreiding is of als uw partner al bij de praktijk is ingeschreven, kunt u wel ingeschreven worden. Voor specifieke medische informatie wordt verwezen naar de website Thuisarts.nl. Huisartspraktijk de Mosbeek in Tubbergen is wel geopend voor nieuwe inschrijvingen. De openingstijden van Huisartsenpraktijk De Eendracht zijn op maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00, met uitzondering van donderdag, dan is de praktijk geopend tot 12:00. De praktijk is NHG geaccrediteerd.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Eendracht Tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Eendracht Tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Eendracht Tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Eendracht Tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Eendracht Tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Eendracht Tubbergen

Bezoekers bekeken ook