Hoppashop.nl

Hoppashop.nl is een Winkel gelegen aan De Steenberg 8 in Geesteren.

Meer informatie over Hoppashop.nl in Geesteren

Bij WOHO B.V. kun je alles vinden voor een mooi en modern interieur. Ze hebben een ruim assortiment aan meubilair, zoals bijzettafels, schoenenrekken, kapstokken en prullenbakken. Daarnaast hebben ze ook alles wat je nodig hebt voor je (thuis)kantoor, zoals bureaus, bureaustoelen, archiefkasten en ladeblokken. Voor de kinderen hebben ze een uitgebreid aanbod aan speelgoed. Er zijn regelmatig kortingsacties, zoals 10% korting op bepaalde producten en 75% korting op andere producten. Daarnaast is er gratis verzending in Nederland vanaf € 75,- en wordt je bestelling op werkdagen voor 18:00 uur de volgende dag al geleverd. Ook hebben ze speciale selecties meubilair en trampolines, waarbij je kunt profiteren van kortingen en gratis verzending. De verwachte levertijd van deze producten is 1-3 werkdagen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief en voor meer informatie kun je contact opnemen met WOHO B.V.

Wil je weten wat Hoppashop.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoppashop.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoppashop.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoppashop.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Hoppashop.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoppashop.nl

Bezoekers bekeken ook