Hoeve Springendal

Hoeve Springendal is een Kampeerterrein gelegen aan Brunninkhuisweg 3 in Hezingen.

Meer informatie over Hoeve Springendal in Hezingen

Op historisch landgoed Hoeve Springendal kun je overnachten, kamperen en genieten van de prachtige omgeving. Het landgoed ligt vlakbij de Duitse grens en heeft een eeuwenoud erf waar kippen rondlopen en Bentheimer landzwijnen in het zand wroeten. Natuurrunderen en heideschapen zorgen voor het beheer van de beekdalen en trekpaarden worden nog gebruikt op de graanvelden. Het natuurgebied Springendal staat bekend als de 'Tuin van Nederland'. Je kunt ook terecht voor eten en drinken, zoals koffie met gebak of een lekkere lunch. Daarnaast is er een koetsier die je naar de mooiste plekjes van het gebied brengt en vertelt over de natuur en geschiedenis. Er zijn verschillende aanbiedingen beschikbaar, zoals een 2-nachten Bed and Breakfast arrangement, het verkennen van het voorjaarslandschap met gratis wandelroutes, en het huren van een bungalow in het bijzondere natuurgebied.

Wil je weten wat Hoeve Springendal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoeve Springendal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoeve Springendal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoeve Springendal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Hoeve Springendal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoeve Springendal

Bezoekers bekeken ook