Herterij Twente

Herterij Twente is een Restaurant gelegen aan Meijersweg 8 in Geesteren.

Meer informatie over Herterij Twente in Geesteren

Herterij Twente is een boerderij in Geesteren die verschillende activiteiten aanbiedt. Het laatste nieuws is dat ze elk weekend geopend zijn vanaf 10:30 uur. Op andere dagen zijn ze afhankelijk van het weer en het aantal fietsers die er zijn. Na meer dan 2 maanden gesloten te zijn geweest, zijn ze nu weer geopend op afspraak. Er staan ook een aantal stamppot avonden gepland. Vanaf dit weekend kun je genieten van all you can eat stamppot met diverse soorten vlees en tafelzuren. Voor reserveringen of meer informatie kun je contact met hen opnemen. De contactgegevens staan op hun website. Het Boerenterras is geopend van 1 mei tot 1 oktober, van vrijdag tot en met zondag van 11:00 uur tot 16:00 uur. Buiten deze tijden kun je een afspraak maken. Je kunt ze ook volgen op Facebook.

Wil je weten wat Herterij Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herterij Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herterij Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herterij Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Herterij Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herterij Twente

Bezoekers bekeken ook