HEMA Tubbergen

HEMA Tubbergen is een Warenhuis gelegen aan Grotestraat 46 in Tubbergen.

Meer informatie over HEMA Tubbergen in Tubbergen

HEMA Tubbergen is een winkel waar je terecht kunt voor kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je deze binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Terugbrengen of ruilen van artikelen kan binnen 30 dagen, maar er gelden wel bepaalde voorwaarden. Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. Ook kun je bij HEMA je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. In de winkel kun je de winkelvoorraad online bekijken, zodat je weet waar het artikel nog op voorraad is. Er zijn ook andere HEMA-winkels in de buurt, zoals in Wierden, Oldenzaal, Vroomshoop, Denekamp, Hengelo, Almelo, Vriezenveen, Borne en Hengelo-Hasselo.

Wil je weten wat HEMA Tubbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Tubbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Tubbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Tubbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar HEMA Tubbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Tubbergen

Bezoekers bekeken ook