Hans ten Velde

Hans ten Velde is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Voshaarsweg 13a in Harbrinkhoek.

Meer informatie over Hans ten Velde in Harbrinkhoek

Bij Hanstenvelde.nl kunt u terecht voor betrouwbare occasions voor elk budget. Ze bieden diagnose aan uw auto, hebben altijd een voorraad betrouwbare occasions beschikbaar en bieden aan- en verkoopadvies. Ze hebben meer dan 20 auto's op voorraad die allemaal gecontroleerd zijn en waarbij u snel op weg kunt. Daarnaast bieden ze ook onderhoud aan uw auto. Hanstenvelde.nl staat bekend om hun uitgebreide service, persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen. Ze hebben een compleet ingerichte werkplaats aan huis en streven ernaar om uw auto zo compleet en betrouwbaar mogelijk af te leveren. Ze hebben nu ook een nieuwe website waar u kunt zoeken in hun voorraad. De openingstijden zijn op afspraak op maandag, dinsdag en donderdag 's avonds, op woensdag van 08.00 tot 20.00 uur, op vrijdag 's avonds op afspraak en op zaterdag van 10.30 tot 16.00 uur.

Wil je weten wat Hans ten Velde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hans ten Velde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hans ten Velde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hans ten Velde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tubbergen. Opzoek naar Hans ten Velde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hans ten Velde

Bezoekers bekeken ook